Porrfilm och att leka med min kusin

Min kusin Julie och jag har alltid varit väldigt nära och hon kommer ofta förbi och vi strular runt. Sedan hoppar vi upp på min säng och tittar på en film. Den här vintern var mitt rum lite kallt, så vi kröp in under en filt. Vi tittade på en film med en sexig scen och jag fick en vild idé. Jag pausade filmen och spelade upp några porrfilm. Först fnissade hon, men hon sa inte åt mig att stänga av TV:n. Vi tittade i tio minuter ungefär och jag kände att hennes kropp blev spänd. Den andra porrfilmen visade ett riktigt bra knull, där en kille knullade sin unga granne i trädgården och jag bestämde mig för att vara heroisk och pröva min tur. Jag sträckte mig fram och stoppade min hand i min kusins jeans. Först tog hon tag i min hand och stoppade mig, men allt eftersom porrfilmen blev vildare tryckte hon min hand hårdare mot hennes trosor. Jag visste att porrfilm gjorde henne riktigt kåt och jag kom förbi hennes trosor och började leka med hennes heta klitoris. Sedan stoppade jag mina fingrar i hennes fitta och lät dem glida in och ut, och hon var alldeles klibbig och våt och plötsligt tog hon tag i min hand – men det var för sent. Hon kom och jag kunde känna hennes insida pulsera. Jag ville hoppa på henne och komma i henne, men först satt jag hennes hand på min kuk för att vara säker på att hon var reda för det. Porrfilmerna gjorde tydligen att allt hennes vett försvann, för hon tog tag i mig riktigt hårt och drog mig ovanpå henne. Jag måste erkänna att det inte gick länge, för jag var så kåt av porrfilmerna och hennes orgasm, så jag tryckte mig in i henne ett fåtal gånger och kände sedan hennes insida fyllas med min sperma. Hon brydde sig inte om att jag kom i henne och det gjorde det till ett riktigt bra knull. Efter vi kom tillbaka till gjorden var hon lite generad, men jag slickade hennes bröst och pussade henne och berättade att det bara var vänskaplig sex. Och vi är bästa vänner, så vi kan göra det igen – nästa gång kan hon välja porrfilm som hon gillar, och vi kan göra det i vilken position hon än vill prova.…